X

BRX7



Úvodní strana

// Záznamníky a kontrolery

// MobileMapper 6 - předváděcí

Zpět na výpis

Doprava zdarma

mobile mapper 6

MobileMapper 6 - předváděcí

Outdoorový přístroj Magellan MobileMapper 6 s volitelnou bezkonkurenční výbavou turistických a cykloturistických map ČR.

Registrovat produkt

Registrací produktu získáte:

  • Prodloužení záruky až na 5 let
  • První seřízení po 6ti měsících ZDARMA

Cena bez DPH

16.900,00

Cena vč. DPH

20.449,00

Běžná cena

30.250,00 (32%)

Pro dostupnost a cenu zboží nás kontaktujte - info@geoobchod.cz

Výrobce: Ashtech
Kód produktu: SPMM06
Expedice: Neznámá

Outdoorový přístroj Magellan MobileMapper 6 s volitelnou bezkonkurenční výbavou turistických a cykloturistických map ČR a SR 1:50 000. Mobile Mapper 6 je přístroj s operačním systémem Windows Mobile 6, čímž je otevřen mnoha aplikacím, které si na něj vymyslíte. Neváhejte nás kontaktovat s vašimi požadavky. Do rukou nejnáročnějších uživatelů se tímto dostává špičkový přístroj profesionální řady Magellanu. Systém je otevřen pro jakékoliv programy WinMobile, které si uživatel může do zařízení instalovat. Je v odolném vodotěsném provedení, napájen dvěma běžnými tužkovými bateriemi. Další mapy je možno zakoupit na stránkách www.tournavigator.cz Zde také najdete free utility pro vlastní výrobu map, výměnu databází a další širokou podporu. MobileMapper 6 zobrazuje díky software TourNavigator skutečnou turistickou a cykloturistickou mapu na kterou jste zvyklí z papírového vydání. Představuje generační skok ve světě turistických GPS, kde nemá žádnou konkurenci. Při ukládání bodů můžete aktivovat fotoaparát a k bodu snadno přiřadit obrázek. Můžete jej považovat za svůj osobní organizér určený do náročných podmínek. Ve spojení s mobilním telefonem Vám přes bluetooth umožní přístup na Internet. Pokud jej vybavíte softwarem TourNavigator PRO budete moci zdarma stahovat mapy celého světa z Google a Terraserveru. Stažené mapy si můžete uložit v paměti, nebo je načítat přímo v terénu on-line. Můžete si se svými přáteli posílat vzájemnou polohu a zobrazovat ji v mapě na Vašem zařízení.

- OS WinMobile 6 - Procesor 400 MHz - Bluetooth - USB - GPS SiRFstarIII - rozměry: 14.6 cm x 6.4 cm x 2.9 cm - teplota: -20°C to 50°C - fotoaparát: 2 megapixel CMOS - Vodotěsnost IPX7 (1m ponoření) - SDRAM 64 MB, Flash menory 128MB - Word, Excel, POwerPoit, e-mail, Internet Explorer, Win Media Player, Active Sync - Rozlišení displeje: QVGA (240 x 320 pixels) - Velikost displeje: dotykový 6,86 cm. - Váha vč. baterií. 224 g - Přesnost polohy GPS (SBAS): 2-5 m - Práce na baterie okolo 10 hodin

Technické údaje

Váš email:

Váš dotaz k produktu "MobileMapper 6 - předváděcí"



Platební metody