X

BRX7



Úvodní strana

// GPS a GNSS přijímače

// GPS pro zemědělství a lesnictví

// GPS S760 s programem GEOAGRI (0,05m) pro farmáře

Zpět na výpis

Doprava zdarma

South S760

GPS S760 s programem GEOAGRI (0,05m) pro farmáře

S760 od společnosti SOUTH umožňuje měřit v reálném čase s přesností 5cm. Program GEOAGRI zjednodušuje práci v terénu a plně spolurpacuje s Portálem farmáře LPIS a programy od společnosti AG Info.

Cena bez DPH

116.000,00

Cena vč. DPH

140.360,00

Běžná cena

140.360,00 ()

Pro dostupnost a cenu zboží nás kontaktujte - info@geoobchod.cz

Výrobce: SOUTH
Kód produktu: SS76005
Expedice: Neznámá

Velmi přesný GNSS přístroj určený pro zemědělství a GIS aplikace má vestavěný L1/L2 GPS GLONASS přijímač, GSM telefon, mikrofon a reproduktor, foťák 3MP pro jednoduché ukládání obrázků, jako atribut měřeného bodu. Přístroj je vybaven revoluční technologií Everest, která zrychluje zpřesnění přístroje na požadovanou přesnost. Přístroj umožňuje příjem korekčního RTK signálu, který umožňuje přístroji měřit s tak vysokou přeností.
Kvalitní obrazovka, která je dobře viditelná i za plného sluníčka a vodotěsnost IP67 předurčuje stroj ke každodennímu používání. Stroj je dále vybaven Bluetooth, Wi-Fi a USB rozhraním, které vám dává možnost si vybrat jak s přístrojem komunikovat v kanceláři.


Profesionální GPS jednotka S760 do ruky je srovnatelná s mnoha podobnými mnohem dražšími přístroji světových značek. Vynikající výkon je zaručený dokonce i ve špatném místě příjmu satelitů, např. pod stromem, u rohu budovy a tak dále. Je to dáno zadržováním účinku vícecestného šíření a rychlou fází hladící technologie. 
 

Jednoduchý přístup do sítě referenčních stanic
Zabudovaný GSM modem pomáhá jednotce příjem korekčních dat z referenčních GNSS sítí v reálném čase. Tím je možné, aby jednotka měřila s přesností 5cm v terénu .


 Další podrobnosti najdete v přiloženém prospektu nebo na naší bezplatné lince 800 123 228.

Technické údaje

Váš email:

Váš dotaz k produktu "GPS S760 s programem GEOAGRI (0,05m) pro farmáře"



Platební metody