X

Repasované GNSS sestavy


PRO PŘESNÉ MĚŘENÍ A VYTYČOVÁNÍ

CENA OD 32 000,- + DPH

nabízíme samostatné přístroje nebo v kombinaci se záznamníkem dle výběru


Úvodní strana

// 3D skenování

// 3D skenery

// 3D skener GeoSLAM ZEB-REVO

Zpět na výpis

3D skener GeoSLAM ZEB-REVO

Se 3D skenerem GeoSlam ZEB-REVO  zachytíte realitu rychle, snadno a přesně. Skenování tak, jak ho neznáte. Řešení od firmy GeoSLAM přináší nebývalou efektivitu při zachování jednoduché obsluhy.

Cena bez DPH

0,00

Cena vč. DPH

0,00

Pro dostupnost a cenu zboží nás kontaktujte - info@geoobchod.cz

Výrobce:
Kód produktu: 125446
Expedice: 7 dní

Řešení ZEB-REVO, Globální lídr v technologii 3D mobilních map GeoSLAM.com

Technologie 3D mobilních map „Go-anywhere“. Ruční, lehké a snadno použitelné skenery, které vám umožní rychle vytvářet vysoce přesné 3D modely během několika minut na cestách. Kompletní řešení, které vám umožní začít mapovat svět kolem vás ještě dnes.

Řešení GeoSLAM mění způsob, jakým provádíme průzkum budov - nyní můžeme vytvářet plány budov 10krát rychleji, než jsme byli zvyklí s totálními stanicemi nebo tradičním průzkumným zařízením."


Poptávka po aktuálních a přesných 3D modelech je větší než kdykoli předtím. Tradičně bylo vytváření těchto modelů výhradně doménou profesionálních geodetů, ale nyní inženýři a geoprostoroví profesionálové, jako jsou správci zařízení a architekti, hledají způsoby, jak rychle a přesně vytvářet 3D modely. Všichni tito profesionálové potřebují přístup k uživatelsky přívětivé technologii, která se snadno instaluje a používá, ale je dostatečně robustní a spolehlivé, aby provedlo svou práci rychle a přesně. Pro ty, kteří pracují v těžko přístupných prostorech, kde není pokrytí GNSS, jako jsou uvnitř budov a v jeskyních, dolech a lesích, jsou požadavky na technologii ještě vyšší. A pro mnohé je mapování prostoru časově kritické. Potřebují všestranné nástroje, které jim umožní prozkoumat vnitřní, podzemní nebo obtížně přístupné prostory a během několika minut sestavit vysoce přesný 3D model.


Představujeme naši jedinečnou, komplexní technologii – řešení ZEB-REVO:

     Lehké ruční laserové skenery, které jsou vysoce mobilní, snadno se obsluhují a může je používat každý. Naše všestranná technologie se přizpůsobí jakémukoli prostředí, zejména složitým a uzavřeným prostorům, bez potřeby GNSS. 100Hz zeměměřický systém zahrnuje skener, záznamník dat a příslušenství a umožňuje vám přesně skenovat a zaznamenávat data na cestách.

     Uživatelsky přívětivý desktopový software, který převádí data na 3D informace v reálném čase a poskytuje rychlé a přesné výsledky během několika minut. S neomezeným softwarem pro zpracování mračna bodů a místní registrací můžete na místě okamžitě zkontrolovat data z průzkumu a exportovat soubory v řadě standardních průmyslových formátů.

     Možnosti podpory a údržby v závislosti na tom, co vaše firma potřebuje, včetně helpdesku, analýzy a řešení problémů, vylepšení produktu a správy vydání. Můžete si vybrat z bronzových, stříbrných a zlatých balíčků.

Skenerem REVO můžete snadno projít budovu o rozloze 10 000 čtverečních stop s druhým patrem za přibližně 15 minut, zpracovat shromážděná data přibližně za stejnou dobu, exportovat do Autodesk ReCap a do Autodesk Revit a/nebo Autodesk AutoCAD za méně než hodinu. "


Jak to funguje ?


S vertikálním polem 360° a dosahem 30 m se jednoduše pohybujte prostředím a zachycujte více než 43 000 měřicích bodů za sekundu. Software pro automatické zpracování SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) srovnává data bez potřeby externího řízení a vytváří vysoce přesné 3D mračno bodů a synchronizované snímky zkoumané oblasti. V případě potřeby je k dispozici také úplná sada uživatelsky definovatelných parametrů pro optimalizaci výsledků pro různé typy prostředí.


Po zmapování lze synchronizované snímky a získaná data mračna bodů prohlížet v softwaru GeoSLAM Desktop ve 2D i 3D. U větších projektů lze také sloučit více datových sad. Celopodnikové zobrazovací nástroje umožňují sdílení dat v rámci organizace, což umožňuje přesnější identifikaci funkcí a měření v softwaru třetích stran.


ExportResults jsou k dispozici ve všech hlavních průmyslových standardních formátech a uživatelé si mohou vybrat z různých možností a konfigurací exportu, aby umožnily větší integraci se softwarem pro následné zpracování od třetích stran.5

 

GeoSLAM Desktop má následující výhody:

     Hodnota – Neomezené zpracování mračna bodů
     Jednoduchost – Jednoduchá automatická registrace „drag and drop“.
     Pohodlí – Okamžité vytvoření mračna bodů vám umožní zkontrolovat průzkum předtím, než opustíte web
     Zabezpečení – Lokální vysokorychlostní zpracování znamená, že není nutné nahrávat vaše data online.

Přidané doplňky Podle potřeby si můžete zakoupit další příslušenství, jako je ZEB-CAM, šroubovací videokamera, která ke skenovaným datům přidává kontextové snímky. Bezproblémově se integruje se skenerem ZEB-REVO a umožňuje zobrazení vizuálních obrázků spolu s 3D daty v prohlížeči. Technologie optického toku umožňuje přesnou synchronizaci pořízených snímků a dat mračna bodů, díky čemuž je extrakce prvků jednodušší než kdy dříve.


Standardně součástí řešení ZEB-REVO je následující příslušenství:

hlavní 1,5m kabel,
datový kabel USB,
8GB paměťová karta,
12V nabíječka baterie a batoh.

 

Mezi další volitelné doplňky patří:


     těžký přepravní kufr
     montážní deska
     rám batohu
     kolébka (pro vertikální nasazení)
     prodlužovací tyč
     kulové cíle.

 

Hlavní průmyslová odvětví

Zeměměřictví
Inženýrství
Lesnická zařízení a správa majetku
Těžba


Váš email:

Váš dotaz k produktu "3D skener GeoSLAM ZEB-REVO"



Platební metody